Hejdåå

De blir väll att säga hejdå nu på en onsdag kväll, ärligt är de bara några minuter kvar till torsdag men never mind :P
Njuter av näte så länge jag har ;) Men jag tycker att de ska faktist bli roligt hos mormor och morfar, ser faktist fram imot det. Ska vara där till söndag om ni inte visste de. Och denna gång ska jag inte glömma datorsladden! Aldrig ska de hända igen! D:

Men jaa, vad ska man säga/skriva? Jen bloggar så bloggen kommer knappast inte vara död. Beror på vad hon ska hitta, hon ska åtminstone rida på fredag och så ska hon säkert imorgon också för de är torsdag.hade lust att lägga ut en gullig bild på oss ;)
Men ha de så bra nu då och sköt om er ♥
//Annuli

Ett måste att se! xD

Even om ni inte är twiligts fans så måste ni se de här vidorna. Jag tänkte faktist göra de som ett tids insatt inlägg men jag kunde inte låta bli xDHAHA, men jag ska säga er, denna är faktist roligare:


HAHAHAHA xD
Jag tror jag har aldrig sitt så mycke roligare videor XD
hihihihihihi

//Ann

Hallå

Weeeh. Nu har jag inte bloggat på flera dagar.. Tack Annuli för att du har uppdaterat ♥ ;)

Kollar på House just nu, raaandoom ;D Men det slutar snart och då ska jag gå och sooova :) Eftersom vi ska till Tuuri imorgon och shoppa. Vet inte om jag orkar blogga något sen..
Men bara så ni vet så har vi förlängt tiden på frågesporten eftersom det bara är 3st som är med! Hur länge vet jag inte. ;)//Jennuli

Chillar i brorsans rum :P

Ibland vill markus har sällska så då får jag lite cholkad och sitter i hans rum med datorn i famnen. men vissa dagar "meeh ga härifrån"
Nu spelar han playka och chillar i hans mjuka soffa och bloggar ;) Nööjd^^


nytagen webcam bild

Ska spela sims nu
//AnnuliVad är de ni inte förstår med regler?Mammas vissnade blommor föreställer mig och Jen när ni är med i vår tävlig och inte kan följa våra regler för ingen orkar bry sig att läsa dem. Vi är både läsna och besvikna!

"Vad har jag gjort fel? :O" tänker ni säkert nuRegler:
1. Svara på frågorna vid kommentarer på detta inlägg.
2. Försök svara på alla, ger er bara bättre chans ;)
3. Kom ihåg att skriv er epost adress för säkerhets skull.
4. Om ni har blogg så kopiera reglerna och bildern där uppe ↑ och gör ett inlägg i er blogg :D
5. Tävlingen slutar 26. februari, om de är riktigt lite tävlande så förlänger vi tiden ^^
LYCKA TILL

Kolla extra noga på nr 4, ingen har gjort de och alla ni som är med har faktist en blogg.
Nr 5 kan vi inte göra ännu för ingen har gjort nr 4:an


Ni som inte är med då? Va gärna med vi har bara 3 som är med ni också.
här har ni länken: häär


Förlåt om ni tycker att jag gnäller men jag är bara en sån person, jag brukar inte ens ork bry mig i en massa saker men nu har jag plågas med att kolla era bloggar hela tiden för att se om ni har lagt in bilden :(

//Annuli och Jennuli
men de va jag som skräv detta och jennuli vet inte om de, men vi har talat om våra regler så hennes namn är ändå med. (ta bårt de bara om du inte vill :P)

Min härliga vinter


Bilderna tagna i söndags. Igår var vi i öjberge och åkte slalom. Så roligt, första gången i år :))
Några gånger till ska vi fara så Jennuli änkligen får förvandla det till sommar ^^
Ha så trevlig dag
//Annuli

Jennuli är bäst!!!!

Jag ha inte sagt de men min sims 3 djurliv faila såde poff och sen mitt i allt avinstalerades, igen POFF?! D: Sen så söker man pappret med koden på för att instalera de  igen. Man hittar alla andra papper och fodraler till mina sims, även till 1:an och 2:an. men just de där lilla pappret. Sen familjerna man har jobbat riktigt mycke med. Sen ska man till mommo och moffa på torsdag och vara där tills söndag, när föräldrarna ska till Sverige. Där de bor finns de inget internett och helt tråkigt. Man bara äter sig fet på en massa bolla. De bra är ju att mamma och pappa ska inte vara med för då brukar vi kunna ha roligt när inte mamma babblar me mommo hela tiden. Om ni skulle leva i mina situationer skulle ni tänka att de är jobbit att få lite uppmärksamhet.

Meeen, vad har Jennuli med de här att göra? Joo, hon har ju sims3 djurliv då och då har hon en kod. Bara försäkerhets skull testar vi med hennes kod med min skiva. Kan ni förstå, de gick och nu är jag över lycklig :D


Lilla gumman ♥Jen, sims3 och nyan cat. Finns de någon bättre kombination?? :DBara för att retas :D

God natt och ha de riktigt priiima skinka
//Annuli

Bilder från igårJust nu har vi en massa bolla, kex och torta i köket. Och en tacopaj har vi också. Ätasigfet.com
Sålänge de är just ute så ska jag kanske ut och fotografera.
Ha de super
//Annuli

God morgon på er :)

Idag har lilla Fnati vaknat tidigt :P
Men mamma kom upp med medicinerna, för nu denna period när man har haft lite jobbiga magproblem och tar in extra mediciner så är det för mamma ännu viktigare att ta medicinerna samma tid varge morgon och samma tid varge kväll. Jag hoppas värklign inte att hon fortsätter så här nu över hela sportlovet -.-'

Ja, hos oss i Finland är det ju sprotlov nu. Mormor och morfar, mina faddrar +kusin ska komma till oss idag och fira mamma. Och nu blöder jag näsablod, rött och fint ._.Tårta från arkivet, vi kommer ändå äta torta idag så.
Mamma gjorde även en riktigt stor tacopaj i går som ska bli upp äten idag ;)

Ha så trevlig dag
+nästa helg kommer jag inte kunna vara vid datorn, vi "ungar" ska till mommo och moffa när mamma och pappa ska till Sverige

//AnnuliE

Påskägg, omnomnom

Hej och god natt, tror jag ;)

Klockan är 23:51 här hos mig :) Funderar på om jag sku stänga av datorn för idag och sova istället. Så att jag orkar stiga upp imorgon ;) Kan bli lite svårt, haha.

Jag har också ätit årets första påskägg idag :D Eller rättare sagt 3 st ;) Gott gott.

Från flickr.com

Från we♥it


Min dator är random

Min dator är RANDOM just nu... Jag har upp några flikar men ingen av dem ''innehåller'' musik ;) Och så spelas det musik ändå O.o Raaandooom

Ha en fortsatt bra fredag kväll! :D

//Jennuli

Grattis mamma :D

Igår fyllde min mamma. Lilla prinsessan i Sverige föddes på samma dag som mamma men hon är 40 år äldre. Tänkt den dagen mamma fyller 80 år, då är lilla prinsessan 40. De har jag och mormor talat om i telefon. Men som tack och låv är de länge tills dess. Jag menar då kommer jag att vara 56 år D: Om inte jorden går under nu i år :PEn bild jag tog i somras :))
//Fnati

Fredagens blogg

Är med i fredagens blogg hos www.ponnybrudarna.se!! :D//Jennuli & Annuli


Skolan igen :)

Hallå!

Har finska och jag och Annuli är klara med vårat :) Vi behöver bara lite bilder som vi kan visa.
Har ännu en lektion efter denna med sedan får vi fara heeeem :D Och då är det sportlov♥ GILLA!! Och så blir det Bergö nästa fredag :D Då ska vi ha snökul med hästarna, hihi :)

Random bild från arkivet ;)

Kram Jennuli

Skolan..

Hejsan!

Idag då jag kommer hem ska jag städa, fixa läxor, skriva klart min novell och fara och rida :D Och sen ska jag se på TV :) Så jag vet inte om jag hinner vara mer på datorn.. Så Annuli får sköta bloggen ikväll ;) Om hon hinner. Men jag vet ju som sagt inte om jag hinner....


GLÖM INTE FRÅGESPORTEN :D

Men ni ska ha en braa daag :D

Lucia pizza

jag var ute och åt pizza med Lucia gänget idag ;) Vi har en gång fått en fri biljett av valonia så vi bestämde oss att fara till valonia och ät pizza :DOch jag har kommit på att min lilla klocka går perfekt till andvändning i såna här bilder. Fixar stämningen till det hela. +Så hade jag en halv timme till jag skulle fara när jag fotograferade detta.

Okej men trevli kväll, ha de super
//Fnati

Jätte gullit :D


Hallå!

Har finska nu. Ska ha muntlig övning sen någongång så jag och Annuli skariver ner information om oss eftersom vi ska tala om oss själva ;) Hehe. Men vi vet inte vad vi ska skriva om...

Vi har religionsprov idag. Hoppas att de går bra.. Men säääkert. :)

Sedan då jag kommer hem så ska jag skriva klart novellen min, fixa läxor tills imorgon och till fredag, skissa klart mitt bildkonstarbete och gå ut och gå med några kompisar :) Hinner väl kaaanske blogga något också.
Random bilder från arkivet eftersom vi är i skolan..

Och så vill ha mera deltagare till frågesporten! Länk :D

//Jennuli

Dagens Outfit


Hmm, bra kvalité.. ;)

Orange tröja - Gina Tricot
Vit topp - Gina Tricot
Jeans - Kappahl? Eller Lindex.

Najs najs. Nu blir det provläsning och TV resten av kvällen... Och så ska jag mata min lilla kanin♥
Fler deltagare till frågesporten tas gärna emot :D

//Jennuli
(Ps. Vad tycker ni att saknas här i bloggen? Vad vill ni läsa mera om? Vi vill ha alla tips och råd som ni kan ge :) Tack på förhand!)

I skolan

Har informationsteknik nu. Ganska invecklat då vi håller på med Access men det börjar gå bättre nu :) Har prov i det efter sportlovet :S Men jaa, det går som det går :) Fick 10 i förra IT provet som vi fick ut idag :D Happi!!

Har religionsprov imorgon så jag tänkte satsa på att läsa på det ikväll. Ska igenom provavsnittet 2 varv. Såå, hinner kanske blogga lite :) Ni ska åtminstone få en dagen-outfit bild. Och så bloggar väl kanske Annuli något också.


Fjollbild från arkivet. Går inte att ta bilder från google här. Och så har jag ju inte några egna här heller.. -.-

Glöm inte vår frågesport! Länk

//Jennuli

Frågesport :)Nu har jag och Jennuli kommit på att vi ska ha frågesport till er :)) Vi kommer inte att acceptera era kommentarer på detta inlägg före tävlingen är slut. Era svar så ska vara Ann/Jen, så detta handlar om oss c(:Lätta frågor:
1. Vem av oss är längst?
2. Vem av oss är mera häst galen?
3. Vem av oss har bruna ögon?

Medel svåra:
1. Vem av oss tycker om ananas?
2. Vem av oss ska söka till Yrkesakademin i höst?
3. Vem av oss har IT som A-tillval i högstadiet?
4. Vem av oss har en Canon EOS 500D?

Svåra:
1. Vem av oss red "Julli" första gången i GamlaVasa?
2. Vem av oss skaffade Sims 3 först?
3. Vem av oss tycker mest om studiehandledning nuförtiden?

Regler:
1. Svara på frågorna vid kommentarer på detta inlägg.
2. Försök svara på alla, ger er bara bättre chans ;)
3. Kom ihåg att skriv er epost adress för säkerhets skull.
4. Om ni har blogg så kopiera reglerna och bildern där uppe ↑ och gör ett inlägg i er blogg :D
5. Tävlingen slutar 26. februari, om de är riktigt lite tävlande så förlänger vi tiden ^^
LYCKA TILL

''Vinnaren'' av min minitävling

Är Meps.


Rätt svar var ett ishockey mål :) Vinnaren av min minitävling var Meps eftersom ingen annan kommenterade. Men man kan inte riktigt skriva vinnare eftersom hon var med då jag fotade bilden ;)

Men Meps kan nog få sina länkar också men allihopa i detta inlägg. ;) Vinnaren är alltså Meps.

Nu tar vi PAUS med de här småtävlingarna eftersom ni inte kommenterar och gissar. Men jag och Annuli håller på med en ny tävling åt er ;) Den kanske inte blir klar idag men nog någongång denna vecka. :)

//Jennuli


"tacopaj eller printer?"

Jag har på webcam nu med Jen, hon gick ut för att mata fläckis men ja.
"Jag vill göra ett inlägg, vet inte vad jag ska skriva" Kollade senast tagna foton.
"Okej ska jag skriva om en takopaj eller om en printer?" Sen böt vi samtals ämne och babblade om mina öron som jag kan vicka på.
"Jag tror jag skriver om tacopajen"
Jen: "Du kan ju skriva om dina öron"
HÄHÄHÄ OKEJJ

Alltså jag orkar inte ta nå bilder men mina öron är ganska stora och står ut när man har upp håret (villket som stör) Sen har jag tjocka öron snibbar och jag kan inte använda örhängen mera. Förr hadd jag men de to så sjukt och blod bara rann när jag satt in örhängen, så har slutat helt nu. Sen så kan jag vicka på dem. Har inte riktigt lärt mig att flyga än, men den dagen kommer säkert någon gång och då kommer jag att vara en människo form av dumbo.


Kan visa tacopajen och printer någon annan gång :D
Ha de super
//AnnuliE

Mysig vinter

Jag vet inte vad folk har för fel. "Kan de inte bli sommar nuuu??!" Men min vinter går ingen stans före jag har åkt några gånger slalom. På vändagen så tog jag med kameran till skolan (minns ni?) så när jag gick hem från bussparkeringen så tog jag lite kort ute. Dock är dessa bilder från vår gård:

Ha de bäst och fortsatt trevlig kväll :)
//Annuli

vem har sagt att jag inte kan göra 2 saker samtidigt

Logiskt så kan man säga 3 saker men jag somnade faktist inte, även att de ser ut som de gör. Nu ska melodifestivalen börjar så ska si på de nu, fundrar om jag ska göra min egna blogg på nytt, men som en fotoblogg, typ :P

Men hejdå
//Ann

Vill skriva

Men jag vet inte om vad! Ge några tips om vad ni vill läsa om! :D

Haha, dricker sodastream just nu och det smakar blä. ;) Tror att jag blandade i lite för mycket ''smakämne'' om vi säger så. Har också spelat sims 3 men det slocknade.


Random
Men kommentera massor av blogginläggs önskemål, så fixar jag det ikväll och imorgon :)

Och glöm inte bort min lilla tävling!

Vad föreställer bilden?

//Jennuli


Hemma

.. från en awsome kväll i pulkbacken ;D Hihi, en av mina kompisar skickade ett meddelande åt mig och fråga vad jag sku göra ikväll. Jag bara; inget. Och så frågade hon om jag ville komma med och åka pulka. Jag skicka tillbaka: Jåå ^^
Så då for jag iväg till den plats där vi sku samlas och sen gick vi allihopa (vi var ganska många eftersom det var Öppet Hus) Och vid backen var det mörkt eftersom den var inne i skogen. :) Det enda ljus vi hade var från några hus i närheten, några ficklampor och en brasa. Så där fjollade vi i 3 timmar :D De som var där var allt mellan 11-20 år sku jag gissa :) Haha, men roligt var det! :D


Kom ihåg min lilla tävling! Vad föreställer bilden? Vinn en fet länk i 3 av mina inlägg. Tävlingen avslutas på söndag.
Förra vinnaren: www.neea.webblogg.se
//Jennuli

Ska få måla egna skor

För någon dag sedan vill mamma att jag skulle visa mig nåra bilder eller något på datorn. å har vi kommit underfund med om hon köper ett par vita skor så får jag måla om de med en speciell färg som kommer att se ut såhär:

Så snygg, helt förälskad i dem :D

Bild hittad via facebook. Men ja, skulle faktist vilja göra något häftigt så folk kommer att säga "ojj va fina skor, var har du köpt dem?" Muhaha jag har målat dem själv :))

Annors har jag varit helt deprimerad idag ):
ha de bäst
//Annuli


Helg

Äntligen helg!! Eller egentligen tycker jag att det var helg just... ;) Men det är bara skönt med helg igen :D


Paint skillz ;)

Hade ju tänkt fara till Annuli nu endera idag kväll eller på söndag men jag ska inte göra det heller eftersom hennes mamma och bror är sjuka.. Och jag vill INTE bli sjuk. Så vi får ta det en annan dag :)

Nu i helgen ska jag vä börja läsa på RELIGIONSPROV. Uuuussch, fyyyy, blääää proooov. Nu börjar de. 1 prov i veckan ända till maj. Men det är ju snart sportlov. Rättare sagt om 1 vecka!! Och om 2 veckor ska jag ÄNTLIGEN TILL BERGÖ IGEN!! :D :D :D

Hihi, mer update senare. :)

//Jennuli

Hejj :D

Hade ni en bra vändag igår? Hoppas det! :)

Uppdateringen har ju inte varit den bästa nu på sistone ;) Men jag ska väl fara iväg till Annuli i helgen endera på fredag eller söndag. Skoj :) Då kommer det uppdatering!

Och igen sa något negativt om min lilla minitävling! Förra vinnaren var ju www.neea.webblogg.se!
Hoppas att ni inte har glömt henne? ;) Hihi, men här får ni en till bild att bita i!Hmm? Vad kan då detta vara?
Samma regler som förra gången; Vinnaren får en fet länk av mig i 3 av mina inlägg. Är det blera som gissar rätt så lottar jag. Tävlingen avslutas på söndag klockan 15:00.

Lycka till!

//Jennuli

Glad alla ♥-dag :D


Tog kameran till skolan idag för jag ville visa hur vackert de brukar vara i skolan på vändagen


Vän-elevera ger lägger hjärtan på skåpen där de står riktigt gulliga saker på :D


Detta är mitt lilla hjärta :)


De är nog härligt med alla ♥-dag om man inte var helt forever alone. Men man hade ju trevligt med vännerna idag. De är så kul nu efter jen, meps och nea är mycke tillsammans igen, då ha vi riktigt roligt på rasterna, precis som den goda gama tiden i 7 xD

Ha en trevlig vänndag
//Annuli♥


Happy Valentines day!

Hoppas att rubriken är rättstavad ;) Men Glad vändag i alla fall! :D

Har IT i skolan just nu. :) Vi har jobbat med Access. Invecklat...

Sedan då jag kommer hem ska vi fara till ABC och äta, mums :D Så det blir väl inte så mycket uppdatering idag heller om inte Annuli bloggar nå. Vi funderade om vi sku göra något i helgen så då kommer det uppdatering, hoppas jag ;)


I need chocolate! :P

Nu ska jag läsa lite bloggar eller spela på www.spel.se :)

//Jennuli

Mitt, ingen annans!

Äntligen har mamma kommit hem från butiken och jag fick mitt choklad som jag har typ chatat om hela dagen :))
Och nu är de bara mitt!

Jen äter typ glass nu, de sku va så najs om jag sku ha en likadan familj som jennulis, jag menar de har mat i kylskåpet hela tiden! Och ALLTID glass i frysen.
Vi brukar aldrig ha någor ät bart i vårt kylskåp och vi har ALDRIG glass i frysen c):

jag vet att vi är riktigt choklad sugen idag, vet inte varför..
Sekärt för att vi har så lite finnar nu förtiden och vi måste äta en massa choklad så de ska komma tillbaka xD

haha
//Annuli


Choklad

Hejsan!

Skiiit uppdatering idag... Beror på blogginspirations brist.

Men har varit på datorn hela dagen idag ;) Sitter nu här och överväger att gå till Sale och köpa choklad.. Sku vara SÅ GOTT med en Fazer chokladplatta.. Eller marabou... Oj, mums!
Då var det bara att börja fundera på om man sku orka gå dedär 2km till Sale. Och sen 2km hem. Haha, jag ÄR lat ;)Nom nom nom.

//Jennuli

HEJJHEJJ

Jag trodde värkligen att jag gjorde ett Iphone bloggning idag. De gick inte fram :( Jag har doch ingen Iphone utan min bror ha en så jag använde den. Jag vet att det inte blir någon bra bloggning utan insperation eller blogg lust. Så de blev inget igår och 1 inlägg i förrgår. Och så har jag kommit på att vår blogg ser helt godisdrågad ut :P Så nu ska jag bara göra de lite roligare


Jen har dock gjort den men jag måste bara spara den, när inte hon vill de xD Så fint exemplar av en godis drågad blogg :D

Nu ska jag försöka beställa en film via näte eftersom jag inte har sett den i någon butik :P
Ha de bäst
//Ann

Vinnaren av min minitävling

Linne om En liten ''tävling'':
hede e en kant av din dator samt en bit av dnån hårig bild under!


Här har ni rätta svaret! Fast det där håriga där under datorn är min matta ;) Men jag godkänner detta som svar eftersom det inte var någon annan med.. Nästa gånger är alla med ;)

www.neea.webblogg.se <-- Där har vi den feta länken som kommer att finnas med här i 3 av mina inlägg framöver :) Besök bloggen!

Nu får ni kommentera: Gillar ni såna här minitävlingar eller är de bara onödiga? Gillar ni dem så kommer det en ny på onsdag! ;)

//Jennuli

Mysiga vinterbilder

Mitt sims 3 for av.. -.- Så därför bloggar jag istället :) Här kommer 3 mysiga vinterbilder från då jag gick hem idag.


Nu ska jag gå ner och se på Ponnyakuten :D
Ses kanske senare ;)

Glöm inte mini tävlingen! Kolla inlägget nedanför! :)

//Jennuli

En liten ''tävling''


Hihi, fotade bara något random. ;) Gissar ni rätt så får ni en fet länk i 3 av mina inlägg imorgon + på tisdag! :)
Och om det är för svårt (hehe) så får ni en ledtråd imorgon :) Om det är flera som gissar rätt så lottar jag.

Lycka till!

//Jennuli

BesökLördagens besökare :) Kurvan har gått ganska bra uppåt :) GILLA! :D

Idag ska vi kanske fara och skrinna. :) Hoppas att det inte är så mycket folk där.. Sen då jag kommer hem blir det duschen och läxor.. Sen idag kommer det bilder på dagen mys-outfit samt bilder från skrinningen :)

Ha en bra dag!

//Jennuli

Laddat inför natten ;)


Blev nöjd med den här bilden ;) Sku bara måst ha annan bakgrund och belysning = perfekt.
Haha, äter Kismet typ hela tiden x) Nästan (A)

//Jennuli

just nu

De är kul när de är medolifestivalen, då får man äta popcorn utan att någon klagar ;D
Tänkte ta en bild på popcornen men ni vet ju redan hur de ser ut, och om ni inte ens vet de så får ni gå på Annuli.blogg.se och se på hearden xD

men har nog inget att skriva igentligen så hejdå
//ann


Kismet ♥

Hallå :)

Lördag kväll :D Bäst. Har spelat sims 3 nu hela dagen och det har inte slocknat än! Jej jej! ;) Ska snart gå ut och mata min gulleplutt Fläckis ♥ :D

Imorgon vill jag göra något roligt. Någon som vill komma och skrinna? :)
Och så ska jag göra 2 läxor, om jag inte gör dem ikväll.. Och vara vid datorn :)

Vitsi, nu har jag 6 lotter på Howrse :D Vann 4st och köpte 2st ;)


Kismet I need you noooow!! ;D

//Jennuli (kommer väl kanske nå kvällshumor bilder senare ;))

Puff krig!!!! :Dsitter hos Emz och har puffkrig via fb xD
//Ann

Sims 3 och Häst

Hehe, visst är jag konstnärlig? Love Paint!!♥♥♥ (((noot))) ;)

//Jennuli

Igår kvälls humor

Haha, från igår kväll ;) Visst är jag bra på att rita, på Paint! Haha. Flera konstverk kommer kanske sen. Men de är dock ritade idag..

//Jennuli

Mandarin

Hej och goddag! ;)

Ojoj, vad ni besöker! Fortsätt så! :D

Idaag har jag varit ute med min lilla syster. Vi fjolla först och sen tröttna jag och gick in, hehe ;)
Seen åt jag en mandarin, nam. Visste ni att mandarin är en av de få frukter jag kan äta? Jag är typ allergisk mot JÄTTEMYCKET frukter... Därför äter man typ bara godis, haha. ;)

Inte min bild eftersom min mandarin for så snabbt ner i min lilla mage så jag hinda inte fota den ;) Haha.
Bild från google.fi (sök på: Mandarin)

//Jennuli (Bilder från igår kväll kommer sen! De är ritade på Paint ;))

God morgon

Igår så va de nog lite fjolligt med oss, vi hade på skype och så att jag så vad jennuli gjorde på skärmen och så ritade vi på paint och skrattade vi ihjäl oss. Har kommer min fina bild:Den blev så fin så den finns också på facebook, dock kan bara mina vänner se den x))
Visst liknar de oss? :'D

Jennuli har också bilder från paint, kanske hon lägger upp någara såna bilder idag? ,själv ska jag över och invadera emz :)
hejdååå
//Annuli


Natti natt ♥


Nu tänker vi inte blogga mera idag :) (Se vi har redan lugnat ner oss) Hihi.
Sov gott :) ♥
//Jennuli och Annuli (boll och fjoll) ;)

KVÄLLSHAHAHAHA (med STOOOORA bokstäver)

FJOLL OCH BOLL ÄR TILLBAKA MED NYA FJOLLIGA OCH BOLLIGA IDEÉR XD ANNULI HAR PAXAT FJOLL SÅ JAG HETER BOLL!! BARA SÅ NI VEEET!! xD xD

JÄÄÄTTEEEEE KUUUUUUUUUUUUUUUUL XD XD XD XD AJ, VATÅ? JAA, HE VET IIINGEN >.<

VOOOOOOOOOOOI NUUUUUU SKAAAA VIIIIIIIIIIIIII LUGNNN NEEEEEEER OSSSSSSSSSSSSS. Så det så.

OCH HUR SKALL DET GÅ TILL? LÄS DEEN SPÄNNANDE FORTSÄTTNINGEN IMORGON.

GOD NATT...

//OCH SÅ VAR DET JU NAMNET IGEN... MEN NU (ikväll åtminstone) HETER VII JU FJOLL OCH BOLL!! Bara så ni vet. (jag har druckit limsaaa, ½liter. (den innehöll 50kcal, så nu blir jag feeeet) Kanske förklarar min kvällshyperheeeet. Annuli är bara hyper såde annars) (Men det är normalt, så ni behöver inte oroa er..) xD

Ta inte detta seriöst säger vi bara. ;) Imorgon är allt (förhoppningsvis) under kontroll...

Fjoll och Boll och Besöksrekord

Tack alla ni som besökt oss idag :D Vi hade typ besöksrekord ;) Hmm, 13st. Inte mycket men för oss så har det blivit en STOR succé, haha. Men jaja, fortsätt som ni gör så är vi glada ;)


Prrrrfekt ;D

//VAD SKA VI SKRIVA FÖR NAMN?? JA DEE DUU. JEN OCH ANN? ANNULI OCH JENNULI? FJOLL OCH BOLL? BOLLA OCH BRÖÖÖÖ. Voi haha, vi har dålig kvällshumor ;) Sov GOTT!!

Idag

Ojoj. Det här har varit en RANDOM dag. Skolan var helt trööög och jobbig. Sedan kommer Annuli hit på kvällen och vi sku gå till Sale, blogga tillsammans och spela sims. Vi gjorde lite av varje. Lite föör lite av varje.. Nåja, får ta igen de saker som lämna på hälft en annan dag ;)

Nu är det fredag kväll. Alla är nöjda och glada och är hemma och myser med familjen/kompisarna/pojkvännen/flickvännen. ;) Hehe. Själv ska jag snart krypa ner i min one-piece och ha videosamtal me Annuli så fort hon loggar in.

Haha, misslyckad bild på min one-piece ;)

Ha en fortsatt bra kväll!! :)

Dagens Outfit


Vem är längst? ;)
DAGENS OUTFIT

Annui:
Linne: H&M
tröjja: Gina ticot
byxor: vet inte, säkert från lindex

Jennuli:
T-tröja - H&M
Collegejacka - H&M
Byxor - Kappahl

//Annuli och Jennuli

Random inlägg

Hihi, random inlägg det där förra :) jag behövde bara skriva av mig lite...

Men jaja. :) Nu är Annuli hos mig och vi ligger här med varsin dator framför oss :) Ska snarta spela sims 3 :D Ska väl fota nå bilder där också. Filma då vi gick hem från Sale också men de blev lite fail x) Så vi fundera om vi sku filma ett nytt här hemma hos mig? Fååår see ;)


Mitt inköp ;) MUMS :D


Annulis inköp ;) MUMS :D

//Jennuli

Min skoldag

Har varit tröög. Fredagar är den värsta skoldagen på hela veckan. Men nu är det äntligen helg! :) Vi har 6 olika läsämnen på fredagar; engelska, matte, modersmål, geografi, finska och hälsokunskap. Jobbigt.

Ska jag beskriva mitt humör och mina känslor för idag så känner jag mig utnyttjad, ''överkörd'' och ignorerad av två personer. (nämner inga namn) Men detta kan också bero på något annat. (tjejer vet) Men ändå. Frågar om svaren kvällen före och sedan tar reda på de av en annan. Vi sku förhöra varandra på engelska, jag vänder mig om och tänker vara med och förhöra orden med dem, de förhör varandra och ignorerar mig. Då vi gick in i geografi klassrummet så går en rakt framför mig som om jag inte fanns.Vad är det för fel på mig? Duger jag inte som kompis eller varför är ni som ni är?
Ni är ju mest med varandra just nu. Förr var det vi tre men nu är det bara ni, ni och ni.
Ni gör allt tillsammans. Ni far och skrinnar med varandra. Ni fjollar tillsammans och
motionerar tillsammans. Och jag är bara som ''reserv-kompis'' i fall om den andra är
sjuk eller inte är i skolan.

Nu har jag skrivit av mig.. Ni kanske känner igen er?

Hur har eran dag varit? :)

//Jennuli

Random rubrik x)

Inte mycke bloggning idag beror på Jennuli rider på torsdagarna och jag var i gymnasiet med pappa på infå tills i höst. Jag har kryssat i vilka ämnen jag ska ha nu på 1:an och de kommer värkligen bli intressant, även jag kommer studera mycka ännu. Just nu känns de en självklarhet vad jag ska göra i framtiden, men jag kommer säkert ennu en gång förändras och tänka på andra möjligheter. :DJag och Jaava :)

Nu ska jag göra hälsu läxan, repetera ängelska orden och kanske skriv ett inlägg till. om jag hinner och orkar.
gonatt om jag inte gör de sen ikväll
//Annuli

SKOLINLÄGG

Kom hem för ganska längesen, rättare sagt 15:20 :)

Skoldagen har varit chill!
Bildkonst i 2 timmar. Hade frågesport och skissade på en ny teckning :) Sedan hade vi gymnastik x2, skrinning! Roligt! :D Efter det hade vi finska, gjorde uppgifter men fick ingen läxa. Gilla ;) Och tillsist hade vi geografi. Läraren hade en krita i ena handen. Kritan=Förhör. Och så visade han händerna och vi sku välja en. Vi valde den handen som kritan inte var i. Så läser man så bra och så har vi inte ens förhör! Nåja..(förlåt för suddig bild)

Dagens outfit + stökiga rum ;)

Collegejacka - H&M
T-tröja - H&M
Svarta byxor(inte på bild) - Kappahl

Hur har eran skol-/arbetsdag varit? :)

//Jennuli

God natt


Månen har jag fotograferat själv och texten har jag fixat med gimp 2.6

Sitter med vått hår efter dushen och med min onepiece på och insätt nu att klockan är ganska mycket. Jag som tänkte repetera geografi kartan några varv men ändå vill jag läsa min nya frida tidning. Så skulle jag bora söka upp kläder och packa skrinnskorna till imorgon. Lat som jag är...

Idag har vi lyckast gjort 8 inlägg igen. De här blir vårt 9:onde (tillsammans) Ni får nog börja besöka oss oftare nu de blir 4 inlägg per person ;)

Men de jag ville säga är godnatt.
Sov så gått :)))
kram
Annuli

Kvällshumor

Annuli skrattar ihjäl sig åt en av mina Sims 3 bilder.. Ska visa er varför ;)


Ser ni den lilla hästen där? Det är därför.. ;)
(Den lilla hästen är från en tankebubbla som just försvunnit)
Haha ;)

Nu bloggar jag inte mera idag :) Kanske hinner med ett eller 2 inlägg imorgon. Har läxor + ridlektion imorgon kväll, så det kan bli lite taijt..

//Jennuli

Annuli hissar och dissar-Onsdag idag! varför har ni väll redan hört några gånger xD

-Gjorde en fin ko med maten idag :D-Ska till Jennuli på fredag (kanske)-Jag och Jennuli har puffkrig på fb


-Ska till Emz på lördag
  Blir no roligt att vara med vännera i helg :D

-Fotade fina bilder på månen ikväll
Klicka på den för att se den större :)


-Är hyper just nu :'D

-Jennuli städar sitt rum bara för att jag ska komma dit ._.


-Tror att jag är köksdejure imorgon och missar gympa :(

-Har nå konstit skräp på min data skärm D:


Jennulis potatis, lika mycket värd xD

Ha de super
//Annuli

Skolinlägg igen...

DAGEN börjde med geografi. Vi sku ha skriftligt förhör men läraren ångrade sig och tog ett muntligt istället.. Så vi kanske har förhör imorgon istället. Yey :P
Sedan hade vi finska. Då hade vi vikarie så vi satt och läste Pohjalainen ;) Chill!
Matte! Teori och fick läxa... Hede samma gammla vanliga.
Och sedan religion. Vi ska börja med ett etikprojekt. Vi sku egentligen var själva men jag och Annuli jobbar tillsammans :)
Sedan 2 lektioner huslig ekonomi :) Vi laga Amerikansk mat. MUMS!! ;) Cake pops♥

Karkki ♥
Vad har ni gjort idag då?

//Jennuli

Dagens fjollbilder

Dagens fjollbilder:

Annuli i trappan!!

Vet inte om hon vill vara med här så jag ritade ett smailifejs ;) Men jag har nog originalbilden sparad också.

Samma här.

Fängelse? Nepp, skolan..

Haha. Syns de att det är en lampa? Nåå klaart dee ;)

Idag då vi sku fara hem med bussarna så vila inte min(jennulis) kamera sammarbeta med mig. Jag bara: ''Neeeej, int får du dö än!!'' Hehe, men den lever nu igen :D

//Jennuli & Annuli
(dehär bilderna är från några ställen i skolan där det ''inte finns'' nå färger. Resten av skolan är nog ganska färgglad ;))

Städtant

Nu börja jag stääd. Eftersom Annuli ska kanske kom hit på fredag :) Då ska vi spela sims 3 och fota. Och fara iväg till Sale med sparken och köpa godis, nom nom. Fredagsmyyys ;D Hehe. Men jaja, ska fortsätta städa. Heippa :)//Jennuli


Outfit


Colllege jacka: H&M
Linne: H&M
Mag tröjan: Gina tricot
Byxor:H&M
Sticka sockor: Mommo stickat :D
Colllege jacka - PRISMA
Byxor - Kappahl
T-tröja - Vet inte..
Skor - Minns inte..

Matbilder?!

Hejsan!

Onsdag idag = chill :) Som ni läste i Annulis inlägg. Ikväll ska vi väl sitta vid dator och blogga, vara på Howrse och spela Sims 3. Men mitt sims slockna just... Men jaa, ska väl starta upp det igen. Hoppas att ni är mätta och glada nu, för vi fota i matsalen idag ;) Bildeer:


N:s brända morot

Annulis lingonsylt och keso-ko

Och min hjärnpotatis

Haha, mera bilder kommer senare ikväll! :D
Men inte på mat xD


//Jennuli

Onsdag!!!

Idag är det onsdag, alla jublar :D
På torsdagarna börjar vi med 2 timmar tillval sen 2 timmar gympa, 1 timme finska och en geografi. Alltså på onsdagarna har man aldrig mycket att plugga. Finfint hemmakväll framför datorn :))

Jen har inte loggat in på skype ännu men hon kommer väll. Vi kommer båda säkert gör många inlägg och spela sims idag igen (:


Webcam bild på mig idag :)

Nu ska jag äta något, sen ska jag kolla om jen är inne och sen startar man sims. Ska ännu göra ett Hiss&Diss inlägg och i skolan tog vi dagens outfit bilder och andra fjollbilder. De är på Jennulis kamera så vi får vänta till som loggar in.

kram
//Annuli

Nu är det er tur!

God kväll/natt! :D

Jag tycker att vår uppdatering är på topp just nu ;) Det här blir vårat 8:e inlägg IDAG. Nice nice ;)
Tar med kameran till skolan imorgon också, så det kommer väl lite fler bilder. Och så funderar jag och Annuli om vi sku spela sims med varandra på fredag/lördag? Och så ska vi fota lite. :) 
Och så funderar vi på en ny header... ;)
Spännande. :D

Nu ska jag ner och äta nåt och sen blir det House :) God natt!!

//Jennuli


Bilder från bussparkeringen

Blev inte riktigt fjollbilder, men men.. :) Enjoy!

Jag sa att jag klara mig utan Blistex idag...


-Jag är sööt ;)

//Jennuli & Annuli

Sims 3 bildbomb


Yeah! ;) (jag sku fall av om en häst sku göra sådär då jag sku rida barbacka..)

Vildhäst

Hela familjen, förutom Pontus. Fölet föddes just. :)

Pontus :)

Ridkonster? Voltige? Nepp, spelet ''faila'' lite bara ;D Haha.

//Jennuli

nu kommer mera bilder från sims

Tvillingarna Bea och Della har nu blivit stora tonårs tjejer och lilla fölet Eqinus är nu en vacker ståtlig hingst


Della och Bea, tänk att ha en tvilling syster som bästis. De sku va så najs!


återblick, fick en jätte fin födelsedag, brand och allt :P


Här sitter då Bea, första gången hon skulle rida på sin egna häst


men övning ger färdighet


Eqinus har nu också en lille bror, Lirou. Som kommer då att bli Dellas egna häst


Här är en hörningen igen. Ska försöka bli så bra vän att man kan adoptera den. Vet inte om de går att göra så men ska försöka :P

Om ni vill se bilderna från de va yngre så kolla in detta. [länk]
kram*
//Annuli


Fjollbollar ;)

God kväll! :)

Håller på med läxorna nu. Och chattar med Annuli på samma gång. :) Har bara finska och geografi kvar.. Snart klaar ;) Senare ikväll kommer FJOLLBILDERNA. De är kanske inte så många, men... ;) Och så kommer ''Äntligen hemma'' och ''House'' ikväll på TV4. :) Najs najs.

Haha, gammal bild från arkivet ;)

Vad ska ni göra ikväll?

//Jennuli

IT

Har Informationsteknik (IT) i skolan nu :) Får ha fritt program, jippi.

Nu efter IT ska vi på besök till Yrkesinstitutet. Men jag har typ redan bestämt mig att jag ska söka till YA. Kommer att bli BÄST ;) Längtar till skolan i höst... (om jag kommer in på hästskötarlinjen då) Ska väl bo på internat också om jag får plats. Awsome ;)

Från YA då jag och Annuli var på PRAO där :)

Har geografiförhör imorgon så jag ska väl läsa på det då jag kommer hem. Men jag hinner väl nog vara på datorn ändå :D Mera uppdatering då.

//Jennuli

Före jag ska sova

...Så vill jag säga go'natt och ge en låt till er. Denna låt har nu knäckt min lilla skalle ;)Ni får tolka de vad ni vill men låten är bättre än musikvideon :P
go'natt
kram
//Ann

Jennuli hissar och dissar

Ett ordentligt hiss och diss inlägg från mig :)


För det första så ska vi HISSA torsdagar. Chill skoldag, bra program på TV:n på kvällen och inte minst - ridlektion! :D Love thursdays :)

En anna sak som vi ska hissa just nu är att vi snart ska söka studieplats :) Vet ju exakt vart jag ska söka, åtminstone nu efter högstadiet.

Och så ska vi hissa www.howrse.com :) Jätteroligt onlinespel!Vi ska dissa vintern just nu. För att det är KALLT och TRÅKIGT. Nu har vi haft vinter och kallt ganska läng så nu får den börja ge sig. Och så måste man klä på sig jätte mycket bara för att man ska ut och göra en grej. Inte kul :(

Ska också dissa att provperioden börjar snart! Vi har rella prov före sportlovet. Sedan efter sportlovet så kommer det 1-2 prov per vecka... Hujhuj.


//Jennuli

Random roligt

Annulis läppomada är bra för läpparna (Annulis åsikt) men luktar inte gott (Jennulis åsikt). ;)
(Annuli:) Super duper gått, helt beroende famkallande.
Google Translate

HAHA, HISS


the sims3

De är nog inte bara jen som avgudar sims, även jag.  Här kommer lite bilder jag har tagit på sims 3 djurliv


min sims rider på nån annan häst


Tvillingarna Della och Bea


Och här är Della och Bea större :)


En hörningen som jag har fått se


Wendy och lilla fölet Equinus

Hoppas ni gillar mina bilder :)
//Annuli

Godagens alla folk

Hej älsklingar?
Just nu vill jag äta något gått! Har ni någon riktigt fin choklad kaka i kylskåpet eller riktigt smarriga cupcakes? Då får ni kontakta mig, jag kan värkligen hjälpa er att äta upp den smarriga miten :'D

Jag och jen chattar på skype och funderar på framtids planer efter högstadiet. Jag vet redan vad jag ska göra men Jen har nog riktigt goda nyheter till er :DEn webcam bild jag tog i bilen på vägen till mormor och morfar i fredas. Jag kom på att jag inte nämt att jag är väldigt smart på att glömma saker! När vi kom fram i fredas så tänkte jag spela sims. Ta fram datorn och sladden. "Vänta nu, int finns de nån sladd här" Gissa hurudan panik och ångest kännsla jag fick -.- Han vara på datorn i 3 timmar och 2 timmar av den tiden va i bilen ._.

Ett stort proffs är man väll ibland. Ha de super duper bäst nu.
//Annuli

Skolinlägg

Fysik började vi dagen med, jippi :P Skrev teori och labbade. Efter maten var jag KÖKSDEJOUR. Plocka tallrikar, brickor, glas m.m. Efteråt fick man glass ^^ Och det där gör man i 1 timme. Så jag missa matte.

Efter det hade vi rast. Och sedan gick jag och talade med studiehandledaren om vart man ska söka sen efter högstadiet :) Jag sa att jag tänkte söka till Hästskötare vid YA och ta Kombiexamen. Och det tyckte han att var en bra idé ;) Så jag ska väl göra det då :D Då kommer denna blogg att handla om mera hästar ;D
Så jag missade båda matte lektionerna eftersom jag var köksdejour och talade med studiehandledaren.

Efter det hade vi engelska. Läste lite ord och jobba med uppgifter.. Sist men inte minst hade vi samhällslära. Vikarie=Chill :D

SEN FOR VI HEM


Mina gulle sims hästar :)
Hur har eran skoldag varit då? Jobbig eller chill? ;)

(Fjollbilderna får ni väl imorgon, för jag och Annuli hinda inte fota nå då jag var köksdejour..)

//Jennuli

happy is the answer to everythingkram
//Ann


Fjollbilder

Inatt ska jag ladda kameran så ni får några bilder imorgon. Kanske jag tar med kameran till skolan så ni får se några snygga bilder från skolan, höhöhö ;) Så kan ni få outfitbilder och andra fjollbilder..

Ses imorgon! //Jennuli

Jag är här ändå ;)

Mamma och pappa sa ju igår att vi inte sku lägga på internet nå idag. Haha, det kom på ändå ;D

IDAG har jag varit ute och skottat snöö. Och så har mommo och moffa varit här. Och så har jag spelat sims 3 nästan hela dagen ;) Nöjd då det bara har farit av 1 gång hittills! Och jag har spelat jääätte lääänge... :)

Love Sims ♥

//Jennuli

Sims 3


Mina 2 gullehästar på Sims 3 :D

Random ödla som jag hitta. ;)

lite bilder från i helg :)
Väldigt vacker den sista bilden. Igår så var vi på mina faddrars kalas, ganska trevligt när de fyller några dagar mellan varandra :P Men vi brukar fire de på samma dag.

Vi var ju på kristinesstads marknad men de va typ -30 ute och ingen va typ där. Smart som jag var for vi in i en matvaru butik och köpte ben&jerrys glass. Lika kallt i munnen som i luften.

kram
//Ann

Fredagens Outfit


jajja, har just kommit hem nu, börjar med en outfit som jag hade i fredas och ska sen fixa in bilder från igår :)

kram
//Ann

Min söndag

Tack för tidsinställda inlägg! :D
Som tur är så finns de! Tänk förr då de inte fanns..

Ja, men idag så kommer mommo och moffa till oss :D Eller de är väl redan här då ni ser detta inlägg på bloggen. Mommo ska fixa mat här. FIIISK!! Mommos fisk är BÄST! ;D Mums. Och sen ska vi väl äta bulla som mamma bakade igår. Och så ska jag och lillbrorsan kanske skotta snö och vara ute.. Och laga läxor. Med mera. :)

Ni ska ha en riktigt bra dag! :)

Kanske kommer mera inlägg av mig idag. Men bara kanske...
Läs varför i föregående inlägg

Mums :D

//Jennuli

Inget internet imorgon?!

God kväll! :)

Hörde just att mamma sa att vi inte sätter på internet nå imorgon... Så om ni inte hör nåt av mig imoron så är det för att vi inte får lägg på internet. Men förhoppningsvis glömmer de bort det.

Men senast på måndag är jag tillbaks igen! :D Annuli kanske bloggar nåt imorgon här? Vi får hoppas :)


En häst som jag ritade för 1½år sedan. ;)

//Jennuli

Sims 3 Husdjur
Min skönhet Pontus :)


Enhörningen i Sims 3

Som ni märker så spelar jag sims 3 just nu :D Rekommenderas stort!

Lördag

Vaknade lite före 12:00 idag av att lillsyrron satt i mitt rum och spelade PS2 och min lillbrorsa satt i rummet bredvid och spelade PS3 och pappa spikade i rummet bredvid lillbrorsans rum. Härlig väckning... -.-
Sedan klädde jag på mig och åt. Sedan gick alla ut 1h i -20grader, typ. Sedan in på datorn :)Efter en stund på datorn så gick jag ner och vispade ihop smeten till köttbullarna mina :) MUMS :D Sedan åt vi.
Och nu är jag vid datorn :) Sku måst ladd kameran min, för den är död...

Ska gästblogga på www.annuli.blogg.se nu. :D

Hur har eran dag varit?

Howrse

www.howrse.com

Är ett hästspel online :) Du måste registrera dig för att kunna spela det. Och det är gratis :D
På Howrse kan du föda upp dina egna hästar, rida och tävla med dem. Ungefär som stallet.se, fast bättre (enligt mig) Jag registrerade mig igår och har redan 4 hästar! 3 stora och ett föl.

Älskar man hästar så älskar man troligtvis också spelet ;) fast hästarna är ju nog bättre..


Ha en braa daag!! :D
//Jennuli

Helgens planer

Annuli är ju inte hemma så jag har ingen att chatta med, typ. Men jag har hittat ett jättekul hästspel på intrenet; Howrse.com. Så det kan jag spela :) Mera info om spelet kommer senare i ett annat inlägg.

Imorgon ska jag vara vid datorn och så ska vi väl våga gå ut en sväng också, då det är soligt. Annars är det -26 grader imorgon... Brrrrrrr.. Och så ska vi väl kanske baka nåt? :)

Söndag då.. Läxorna till måndagen ska göras. Och så kanske vi ska gå ut.. Och så ska jag vara på howrse och kanske chatta med Annuli :)Blir inga fler inlägg idag. Mera imorgon :)

//Jennuli


Länkbyte

http://iwillbreathing.blogg.se/ <-- Hon länkade till vår blogg! En härlig tjej med humor :) Besök gärna hennes blogg!!

//Jennuli & Annuli

Fredagsmyys :D


Missä X -godis :) Suuura men goda.

Vad finns innuti? (locket avslöjar..)

Just det! Kokosbollar! :D2 misslyckade bilder på min jump-suit från H&M ;)

Och så en bild på en sodastream maskin. Orka inte fota vår egen. ;)

Hihi, min fredagsmys :D

Hur ska ni ''fira'' fredagkväll? :)


Bara lilla jag hemma

I fall om ni undrar varför det bara är jag som bloggar här så är det för att Annuli inte är hemma. Hon har farit iväg till sin mommo och moffa. :) Hon har nog med datorn men det finns inte internet hos dem. Men hemma hos henne finns det internet så på söndag kväll är hon tillbaka här igen, hoppas vi :)


Gaaammal arkivbild från förra vintern, kanske. :)

Vår skoldag

Hallåja! :D

Hoppas att ni har haft en bra dag! Våran skoldag har varit jobbig..
 
-Först på engelska gjord vi uppgifter + ett litet förhör.
-Sedan på matte räknade vi och skrev teori :)
-På modersmåls lektionen så kollade vi på en videosnutt på youtube och jobbade med uppgifter.
-Sedan på geografi jobbade vi med kartor.
-På finska gjord vi uppgifter.
-Och på hälsokunskap babblade vår lärare nästan hela lektionen.

Det var vår skoldag :)

Från i höstas då jag flög av Tirre :) (Jag rider på Tirre, hon med ljus man)

Hur har eran dag/skoldag varit? :D

//Jennuli och Annuli


Era bloggar :)

Jag har sett 2 bloggar som gör att sina bloggläsare skickar sin blogg så man har något att kolla efter sen när man har tråkigt.
Gissa hur tråkigt jag har de då :P
Skriv ner er/era bloggarså kan vi kolla in dem sen och göra en länk på den vi giller mest :D
Senaste gången vi red vid begö, kallt!

//Ann

Vi börjar på nytt :)

Just nu så tar Jen bort alla inlägg och vi ska börja om vår blogg på nytt
Vi har haft denna blogg sedan 23 oktober 2010, haft ca 304 inlägg. Vissa perioder var vi riktigt aktiva och vissa skrev vi inte på flera månader.

Vi ska alltså börja om från början så då är de väll dags att säga hej!
Jag hetar då Marianne men på denna blogg så kallas jag Annuli eller AnnJag är då 15 år, 16 i sommar.
bor i Korsholm i Finland.
Jag gillar att fotografera, rida, rita, spela sims 3, vara med vänner, och en massa annat som jag inte kommer på nu :P
Har också en egen blogg: http://Annuli.blogg.se besök gärna den :)
Nu ska jag låta Jen skriv lite om sig själv ;)


Jag heter Jennifer men kallas Jen eller Jennuli. Kommer att använda Jennuli här :) Jag är 16 år och fyller 17 år i höst. Oj hjälp! ;D

Jennuli 14 år vid Bergö

Jag bor ungefär på samma ställe som Annuli. ;) Jag älskar hästar och kaniner. Gillar att rida, sitta vid datorn, rita, läsa, spela sims 3 m.m.
Går i samma klass som Annuli, alltså 9:an, fast jag är nästan ett år äldre än henne.
Har också en egen blogg (www.jennulisblogg.blogg.se) men jag bloggar bara på denna just nu. :) Jobbig med 2 bloggar. ;)

En bild från i somras, härliga tider. Denna bild är en av de bästa normala bilden av oss själva :')
Ha de super
//Jan&Ann

Sims 3

Wohoo :D

Mitt sims 3 har inte farit av av sig själv ännu! :D De gjorde det hela tiden förr... Men nu har det det inte farit av - än.. ;)
Så nu sitter jag och Annuli här med skype på och spelar sims :D

Heippa ;) //JENNULI

Random inlägg från datorsalen i högstadiet ;)

Hejsan :)

Frågade nog av Annuli igår. Men hon har inte svarat ännu. ;)
Skriver nu här ändå.

Vill till Bergööö!!

Har matte nu. :) Vi var bara 4 stycken eftersom flera är sjuka och några for iväg till Övis. Så vi gick till datasalen. Chill :D Sen har vi rella. Woho ;) Sedan A-tillval = huslig ekonomi x2 för mig. Vi ska laga nudlar och typ runebergstårtor?

Nuu skaa jaag speelaa påå www.spel.se :) Vet inte om jag hittar något kul där, men.

Mera inlägg ikväll! Förhoppningsvis. //Jennuli

namn, Jennifer
kallas, Jen eller Jennuli
född , 30.10 1995
övrigt, häst och kanin galen
Namn, Marianne
kallas, Ann eller Annuli
född, 8.6 1996
Övrigt, En varierande människa som för de mästa har de roligt :)
Välkommen till vår blogg :) Jen&Ann brukar vi kallas här i bloggen. Vad ska man riktigt skriva här? Nå vi skriver om vår vardag och lite till och som ni sekärt rän ha förstått så vårt galna liv tillsammans <3 Så ta för er och ha de bäst. puss&kram //Ann&Jen
Kontakta oss, Ann96Jen95@hotmail.com
RSS 2.0